fbpx

Marketing focusdag

Heb je een vraag over de marketing focusdag?

Marketing focusdag

Heb je een vraag over de marketing focusdag?

DE TRAINING

Tijdens deze dag nemen we uitgebreid de tijd om in te gaan op jouw specifieke situatie. Na afloop heb je alle uitgangspunten in handen om de volgende stappen te maken met je bedrijf.

Na afloop van deze dag heb je:

 

&    Overzicht. Welke stappen moet je maken om verder te komen?
&    Inzicht. In je kernwaarden en in je unieke toegevoegde waarde.
&    Klantfocus. Wie is jouw ideale klant en hoe kun je hem of haar helpen?
&    Planning. Zodat je weet wat je de komende weken te doen staat.

STAP 1: De voorbereidingen

We maken kennis tijdens een Skype of Zoom gesprek. Jij vertelt mij dan waarom je een nieuwe of vernieuwde basis wilt leggen voor je bedrijf en waarom dat tot nu toe nog niet helemaal is gelukt.

Daarna ontvang je een aantal vragenlijsten en opdrachten van mij, zodat ik alle input heb voor onze marketing focusdag. Van tevoren ontvang je van mij een aantal documenten / vragen om in te vullen of over na te denken. Hiermee breng ik in kaart wat jouw grootste uitdagingen zijn, welke kansen je nu nog laat liggen en wat er nodig is om de basis voor je marketing te verstevigen. 

STAP 2: De dag zelf

We starten de dag rond half tien op een fijne locatie. Door de voorbereiding kunnen we snel en efficiënt aan de slag. Op basis van jouw input en belangrijkste vragen gaan we een hele dag werken aan jouw bedrijf. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen, maar de definitieve invulling van de dag bepalen we samen:

 Jouw doelstellingen &
  De kernwaarden voor jouw bedrijf (waar sta jij voor?) &
Jouw unieke toegevoegde waarde &
 Het profiel van jouw ideale klant &
De belangrijkste klanttaken, pleziergevers en pijnbestrijders van jouw klant &
Jouw tarieven en aanbod &
De uitgangspunten voor je marketing & communicatie &
Een planning voor de komende drie maanden &

Tussendoor is er natuurlijk tijd om even te ontspannen tijdens eens heerlijke lunch. 

STAP 3: En daarna… 

Alle inzichten van deze dag verwerk ik in een persoonlijk naslagwerk. Zo kun je op een later moment altijd weer even terugvallen op je basis. Dit naslagwerk ontvang je na ongeveer 1 week.

Na 1,5 maand hebben we nog een keer contact via Skype of Zoom, zodat je nog je laatste vragen kunt stellen en we het een en ander kunnen fine-tunen. 

INTERESSE?

Deze dag staat helemaal in het teken van jou. Jij bepaalt waar we samen aan werken. Ik stel de juiste vragen en zorg dat we een goede basis neerleggen.

Al het bovenstaande wordt vastgelegd in jouw persoonlijke naslagwerk en een planning voor de komende maanden. Zo kun je alles nog eens rustig doornemen. 

Jouw investering in deze dag bedraagt 897 euro. Dit is inclusief voor- en nabespreking, naslagwerk en lunch.

geDAAN voor ZZP’ERS

Elly, Opruimen met El

Elly, Opruimen met El

"De professionele begeleiding van Danielle heeft mij echt geholpen door te zetten en mijn droom waar te maken. Ze geeft duidelijke opdrachten en houdt mij gefocust."

Dit zeggen anderen over mij

Edith, by Edith

Edith, by Edith

“Door met Danielle met te sparren heb ik gemerkt dat marketing eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Samen hebben we de basis bepaald en met haar planning kon ik direct aan de slag. Zo kreeg ik er zelfs lol in en stroomden de aanmeldingen voor mijn Dream - Think - Do weekend in no-time binnen. Het voelde echt als ontzorgen, zodat ik weer tijd over hield om te doen waar ik goed in ben.”