fbpx

Marketing Management

Benieuwd hoe mijn ervaring als Marketing Manager jouw organisatie verder kan helpen?

Marketing Management

Benieuwd hoe mijn ervaring als Marketing Manager jouw organisatie verder kan helpen?

MOGELIJKHEDEN

Wil je een marketing expert met bijna 20 jaar ervaring even mee laten kijken op jouw afdeling? Ik kom snel tot de kern en doorgrond de situatie. Met een kort advies kan jouw organisatie weer snel aan de slag en grote stappen maken richting een klantgerichte marketing. 

Door mijn expertise in te zetten krijg je: 

&    Helderheid. Je kent je doelstellingen, missie, visie en kernwaarden en weet dit toe te passen voor jouw bedrijf.
&    Focus. Je weet wat bij jou & bij je klant past. Geen twijfel meer over in te zetten kanalen en middelen.
&    Klantinzichten. Jij kent je klant, zijn verlangens en problemen en gebruikt dit in je marketing.
&    Inspiratie. Je hebt tientallen ideeën voor content die bij jou en je klant past. 

Afdelingsscan

Ik breng in kaart wat de verschillende mogelijkheden zijn voor het opzetten of verbeteren van de marketingafdeling. Wat zijn de belangrijkste activiteiten die bij de afdeling horen te liggen en welke interne (of externe)  capaciteiten kunnen hiervoor in worden geschakeld.

Marketingscan

Ik analyseer de status van de huidige marketing en communicatie van de organisatie. Welke boodschap brengen jullie nu naar buiten en wordt de doelgroep hiermee bereikt? Na de scan ontvangen jullie een adviesrapport met hierin een aantal suggesties voor verbeteringen.

 

Interim marketingmanagement

Is de afdeling door ziekte, zwangerschap of een lastig in te vullen vacature tijdelijk onderbezet? Of heb je behoefte aan een tijdelijke frisse blik van een externe expert? Neem dan contact op om te kijken of ik beschikbaar ben. 

Naast het aansturen van de afdeling en het marketing management voor de organisatie ligt mijn kracht bij het leggen of verbeteren van de basis. Hierbij vormen de eigen organisatie & de klanten altijd het uitgangspunt.  

INTERESSE?

 

De investering voor de marketingscan of de afdelingsscan bedragen beide 997 euro per scan.

Voor interim marketingmanagement óf andere marketinggerelateerde werkzaamheden bedraagt het uurtarief 85 euro per uur.

 

geDAAN voor zakelijke dienstverleners

Jeroen, Corvus Infra

Jeroen, Corvus Infra

“Bij de opstart van Corvus Infra hebben we Danielle gevraagd ons te begeleiden bij het leggen van een stevig fundament. Onder haar begeleiding zijn we samen aan de slag gegaan met onze kernwaarden en klantbelofte. Dit is uiteindelijk de basis geworden van onze branding, content en alle uitingen die wij doen.”

Dit zeggen andere zakelijke dienstverleners over mij

Michiel, Omop.nl

Michiel, Omop.nl

“In 2018 hebben we omop.nl overgenomen. Onder begeleiding van Danielle zijn we aan de slag gegaan met onze kernwaarden en hebben we gebruikers geïnterviewd. Nu hebben we een nieuwe branding én een product dat beter aansluit op de klantwensen. Daarmee hebben we al een aantal grote, nieuwe klanten gekregen.”