fbpx

Even sparren

Ben jij marketeer? En mis jij een sparringspartner? Iemand waarmee je jouw struggles kunt bespreken, zodat je daarna gericht aan de slag kunt? 

Even sparren

Ben jij marketeer? En mis jij een sparringspartner? Iemand waarmee je even kort jouw struggles kunt bespreken, zodat je daarna gericht aan de slag kunt? 

Deze sparsessie is voor jou als: 

 Jij als marketeer werkt. In je eentje, of op een kleine afdeling. En je behoefte hebt aan iemand die even kritisch meedenkt.

 Je het lastig vindt om knopen door te hakken en prioriteiten te bepalen.

 Je moedeloos en onzeker wordt van die continue discussies met sales, directie en andere collega’s. Die allemaal iets anders van jou willen.

 Je even het overzicht kwijt bent door je eindeloze to-do lijst.

 Je meer vanuit het klantperspectief wilt gaan werken, maar niet goed weet hoe je dat aan moet vliegen.

JA, IK WIL WEL EVEN SPARREN

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om het gesprek in te plannen.
Ik heb overigens elke maand maar ruimte voor twee sparsessies. Ik zou dus niet te lang twijfelen als ik jou was.  


En nee, je zit nergens aan vast. Je hoeft daarna geen training af te nemen, of mij in te huren (maar het mag natuurlijk altijd).
Sterker nog, ik ga je niet eens toevoegen aan mijn maillijst.  

Dit zeggen de ondernemers die al een keer met mij hebben gespard

Het is altijd goed om iemand met je marketing & communicatie mee te laten kijken. In korte tijd weet Daniëlle tot de kern te komen. Ze geeft waardevolle adviezen waarmee ze bevestigd heeft dat we op de goede weg zijn. Ook heeft ze ons in laten zien dat we op sommige vlakken een extra inspanning kunnen doen.
Benno Elshof

Van Beek

“Door met Danielle met te sparren heb ik gemerkt dat marketing eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Samen hebben we de basis bepaald en met haar planning kon ik direct aan de slag. Zo kreeg ik er zelfs lol in en stroomden de aanmeldingen voor mijn Dream – Think – Do weekend in no-time binnen.
Edith Stevens

By Edith

We gingen met elkaar in gesprek en Danielle stimuleerde en begeleidde mij gestructureerd en stap voor stap. Ze zorgde ervoor dat ik focus kreeg, dat mijn klant centraal ging staan. En, heel belangrijk, zij stond naast en niet boven mij. Zij dacht mee, inspireerde mij en ze gaf mij het gevoel dat ik het kon.
Elly

Opruimen met El