fbpx

STRATEGIE

Bouw een aantrekkelijke, klantgerichte en bruikbare strategie voor jouw organisatie.

STRATEGIE

Bouw een aantrekkelijke, klantgerichte en bruikbare strategie voor jouw organisatie.

ELKE MAAND OPNIEUW

 Bekijk je je cijfers. Je ziet dat het wel lekker gaat, maar hebt ook het gevoel dat er nog zoveel méér mogelijk is.

 Baal je, omdat het bedrijf wordt geleid door de waan van de dag. De plannen die je aan het begin van het jaar hebt gemaakt, worden écht niet gehaald.

 Baal je, omdat jullie marketing teveel los zand is en geen concrete resultaten oplevert.

 Besteed je kostbare tijd aan het bemiddelen tussen de verschillende afdelingen, met allemaal hun eigen belang.

 Is customer service teveel tijd kwijt aan onnodige klantvragen.

 Zie je dat er klanten vertrekken of maar één keer bij je kopen.

… allemaal dingen die gebeuren omdat er een stevige, aantrekkelijke en klantgerichte strategie mist.

Maar lieve ondernemer, met een beetje hulp zien jouw maanden er straks heel anders uit.

 

Ja, echt. Die maandelijkse evaluatiemomenten kunnen heel anders worden. Een feestje zelfs. Als je ziet dat je marketinginspanningen ook daadwerkelijk voor reuring én nieuwe klanten zorgen. Een feestje, omdat iedereen binnen het bedrijf snapt waarvoor jullie het doen: de klant. Daardoor zijn er geen oeverloze onderlinge discussies meer vanuit eigen belang, maar heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen. De organisatieprocessen werken. Niet alleen voor jullie, maar juist ook om de klant tevreden te houden. Je ziet ook dat de omzet per klant stijgt. Ze blijven langer bij je én nemen meer van je af. 

 

Al met al een positieve verandering. Voor jou. Je bedrijf, de collega’s. En niet in de laatste plaats voor jullie klanten, die langzaam maar zeker van klant naar fan transformeren. 

Met een strategie voor jouw marketing & klantbelevind haal je met meer plezier meer resultaten in dezelfde tijd en met dezelfde middelen. 

Benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen?

Deze ondernemers hebben een strategietraject geDAAN

Michiel, Omop.nl

Michiel, Omop.nl

“In 2018 hebben we omop.nl overgenomen. Onder begeleiding van Danielle zijn we aan de slag gegaan met onze kernwaarden en hebben we gebruikers geïnterviewd. Nu hebben we een nieuwe branding én een product dat beter aansluit op de klantwensen. Daarmee hebben we al een aantal grote, nieuwe klanten gekregen.”

Dit zeggen andere zakelijke dienstverleners over de strategiesessies

Jeroen, Corvus Infra

Jeroen, Corvus Infra

“Bij de opstart van Corvus Infra hebben we Danielle gevraagd ons te begeleiden bij het leggen van een stevig fundament. Onder haar begeleiding zijn we samen aan de slag gegaan met onze kernwaarden en klantbelofte. Dit is uiteindelijk de basis geworden van onze branding, content en alle uitingen die wij doen.”

NA EEN STRATEGIESESSIE HEB JE

 Aantrekkingskracht. Je weet hoe je klanten kunt aantrekken en aan je kunt binden. Online & offline.
 Scherpte. Je weet waar jouw organisatie voor staat en hoe je dit naar buiten brengt. Zo scherp, dat potentiële klanten hierop aanhaken.
 Focus. Je weet wat bij jou en jouw klanten past. Geen twijfel meer over in te zetten kanalen, middelen of processen en de inrichting hiervan.
 Klantinzichten. Die je kunt toepassen in je marketing & sales om nog meer klanten aan te trekken.

  Fans. Je weet hoe je de ervaring voor je klant optimaliseert, zodat ze steeds bij je terug blijven komen en jouw ambassadeurs worden.
  Inspiratie. Je hebt ideeën voor content die bij je klant past. Of juist een nieuw businessidee of een verbeterd aanbod.
  Een planning. Je weet wat je de komende 2 jaar gaat doen.
 Een uitgebreid document waarin je alles keer-op-keer terug kunt lezen.

traject raak &Daan

INTERESSE?

Meer weten over de strategiesessies? Over de impact die het heeft als je de raakvlakken vindt tussen jouw organisatie en de klanten. Ik licht het graag een keer toe. Samen kunnen we dan bepalen hoe jullie traject er uit zou kunnen zien. 

STRATEGIE TRAJECT OPTIES 

Ik verbind jouw organisatie met jouw klant

Ik heb twintig jaar als marketing adviseur en manager gewerkt. Vooral aan het begin van mijn carrière ging dat met vallen en opstaan. Sales wilde meer leads. Ik voelde druk om nieuwe campagnes en content te ontwikkelen die klanten aantrok. Het lukte wel, maar ging verre van moeiteloos. Terugkijkend kan ik het terugvoeren op het gebrek aan verbinding met de klant én het gebrek aan scherpe keuzes. Keuzes in verhaal, boodschap en thema’s. Keuzes in wat ik wél en níet moest doen. En dus was het allemaal los zand. Gewoon omdat de basis ontbrak. 

Maar alles veranderde, zodra ik ging investeren in die basis. In onderzoeken waar de organisatie voor stond, welke boodschap daarbij paste én waarin ze echt anders waren dan al die anderen. Maar ook in het ophalen, verwerken en inzetten van klantinzichten.

Door daarna naar de verbinding te zoeken tussen organisatie en klant konden we écht stappen maken. Klanten kwamen makkelijker én bleven langer. Allemaal doordat we een boodschap hadden waarop ze aanhaakten, de verwachtingen vervolgens waarmaakten en uiteindelijk zelfs overtroffen.